miércoles, 22 de enero de 2020

CALABAZA ETA COCODUN BIZKOTXO

OSAGAIAK

KOKO 100g

KALABAZA 500gr

HIRINA 100 gr

LEVADURA

AZUKREA 150gr

3 ARRAULTZA

OLIOA100 ml



  1. ZURITU GARBITU ETA ZAITU   CALABAZA
  2. JARRI MIKROONDASEKO TAPER BATEN  10-15 minutu
  3. ZAPALU CALABAZA ETA NAHASTU OLIOAREKIN 
  4. NAHASTU OSAGAI GUZTIRA,ARRAUTZA YZAN EZIK:HARINA ,LEBADURA ,AZUKEA, KOKOA ETA GATZA
  5. ONDOREN  ARRAUTZAK GEITU 
  6. ORUBA BOTA NUBLE BATERA  ETA LABEAN  SARTU  180.TEAN 35 MINTU


INGREDIENTES:

CALABAZA, COCO.HARINA  AZUCAR, ACEITE,LEVADURA, SAL, HUEVOS, 


COMO HACER:

.PELAR,LAVAR, Y CORTAR, LA CALABAZA, 

PONER EN UN TAPER Y METER EN EL MICRONDAS10-15 MINUTOS, 

APLASTAR LA CALABAZA CON UN TENEDOR CON ACEITE .

AÑADIR COCO, HARINA, AZUCAR, SAL, Y LEVADURA, 



No hay comentarios:

Publicar un comentario