KOKO 100g
KALABAZA 500gr
HIRINA 100 gr
LEVADURA
AZUKREA 150gr
3 ARRAULTZA
OLIOA100 ml
- ZURITU GARBITU ETA ZAITU CALABAZA
- JARRI MIKROONDASEKO TAPER BATEN 10-15 minutu
- ZAPALU CALABAZA ETA NAHASTU OLIOAREKIN
- NAHASTU OSAGAI GUZTIRA,ARRAUTZA YZAN EZIK:HARINA ,LEBADURA ,AZUKEA, KOKOA ETA GATZA
- ONDOREN ARRAUTZAK GEITU
- ORUBA BOTA NUBLE BATERA ETA LABEAN SARTU 180.TEAN 35 MINTU
INGREDIENTES:
CALABAZA, COCO.HARINA AZUCAR, ACEITE,LEVADURA, SAL, HUEVOS,
COMO HACER:
.PELAR,LAVAR, Y CORTAR, LA CALABAZA,
PONER EN UN TAPER Y METER EN EL MICRONDAS10-15 MINUTOS,
APLASTAR LA CALABAZA CON UN TENEDOR CON ACEITE .
AÑADIR COCO, HARINA, AZUCAR, SAL, Y LEVADURA,
No hay comentarios:
Publicar un comentario